mandag den 14. november 2011

Filtede hatte og hjemmesko.

Startede for ca 3 siden at strikke hatte og hjemmesko og bagefter filte dem i vaskemaskinen, det er der blevet mange flotte hatte og hjemmesko ud af.


Strikket hat før den er filtet i vaskemaskinen.

Hatten efter filtning i vaskemaskinen, så skal der sættes lidt pynt på.

4 kommentarer:

 1. Hej og mange tak for dit indlæg på min blog.

  Dugen/løberen har stadig STOR interesse. Også samme mønster bare i helt stor rund dug. Så stor, at den kan bruges som juletræstæppe, som jeg tænker at bruge den til.

  Det lyder spændende, at i er flere personer, som specifikt tager sig af retro ting. Får i meget retro ind? Her i Nordsjælland er der efterhånden rift om retro ting, så man skal være heldig.

  Igen mange tak fordi du vil kigge efter dugen. Det er super fint, at du og en håndfuld andre har lyst til at holde øje efter den. Jo flere øjne der søger, jo større er chancen jo :o)

  Helene // www.genbrugblirguld.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Sikke en skøn blå farve, fik du lavet pynt til den ?
  Kærligst Dorthe

  SvarSlet
 3. Nej har desværre ikke fået lavet noget pynt endnu, men kan det ikke passe at jeg har set på din blog at der er et sted med nogle skiver, som man kan lave blomster efter ? det syntes jeg erindre jeg har set :-), må ind og kigge igen ellers har også min Big Shot maskine jeg kan bruge, men vil gerne prøve noget andet.
  Jeg bestiller perler hos dig i morgen, så håber jeg at du har noget stof i nogle grønne nuancer.

  SvarSlet
 4. Hej Hanne
  Kom jo lige i tanke om at jeg jo bare kunne trykke på dit navn,har meldt mig som fast læser,må jo hellere følge med i hvad du finder på
  Knus Gitte

  SvarSlet